BALANÇ 6 PRIMERS MESOS DE LA U E CANYELLES

Des de la meva posició com a President i Director tècnic m’agradaria escriure unes paraules per a tots els que formeu part d’aquest recent Club,pares,mares,nois,noies,nens,nenes,jugadors,entrenadors,junta directiva,etc…

Des de  que aquest projecte estava en un paper escrit i amb una presentació amb un power point a dia d’avui han passat gairebé 6 mesos…6 mesos molt durs ja que, es una entitat que partia des de zero i on gràcies a l’esforç, sacrifici i voluntat de tots els membres que formen part d’aquesta entitat estem com estem a dia d’avui!

I com estem?? es preguntarà la gent que no està dintre del club o que està a dintre però no se n’adona dels fets….

Estem amb una estructura de club sòlida però que queda molta feina a fer… però a dia d’avui la U.E. Canyelles la conformen quasi 125 esportistes,jugadors,entrenadors….

A dia d’avui el Club té una estructura amb 4 comissions de la Junta (Executiva, Econòmica, Social , Esportiva), amb una estructura esportiva que la formen un Director tècnic, coordinadors per a cada àrea esportiva i entrenadors i que tenim 5 equips de nens i nenes que formen l’escola de futbol i que ja estem arribant als quasi 70 jugadors, més l’equip de futbol camp que son 25 jugadors, més els dos equips de futbol sala que sumen 30 jugadors, més un equip de futbol 7 per els no convocats del futbol camp més una secció d’atletisme…

Hem arribat als 125 socis en quasi bé 6 mesos d’existència i per a nosaltres es un èxit!! Un èxit compartit ja que tots els èxits que tingui aquest Club seran gràcies a la col·laboració de tots; els pares,mares,avis,familiars,amics,jugadors,nens i nenes,entrenadors, etc… i que sense vosaltres mai podrem aconseguir aquests èxits.

Així a dia d’avui disposem de tota la roba per entregar a tots els esportistes ,tant adults com nens i nenes, a falta dels últims flecs de negociació per al pagament desitgem que en un plaç de dues setmanes com a molt ja podeu gaudir del xandall, de la suadera, del polo, de la bossa i de les equipacions que ja gaudiu i ja us fan sentir identificats amb uns colors, amb un escut i amb una manera d’entendre l’esport.

Estem treballant molt per aconseguir recursos econòmics, amb aquest escrit també voldria agrair a tots els sponsors que col·laboren en les equipacions i que en un moment tant delicat i de crisi han fet un esforç per entendre la nostra filosofia i el nostre projecte i donar-nos un cop de mà encara que per a ells suposi un gran esforç. Des d’aquí el nostre més sincer agraïment per la vostra col·laboració.

També estem venent loteria de Nadal, organitzarem partit de pares i mares amb un dinar popular, un stand a la fira de Santa Llúcia i treballem per a que en breu podem fer oficial la presentació de tots els equips així com de tots els jugadors, tal i com es mereixen. També per a tots els esportistes rebreu uns vals de descompte de la botiga Intersport Olaria de Vilanova en la compra de material esportiu.

Com veieu estem lluitant per a que dia a dia, aquest club vagi creixent i es faci gran mica en mica, però amb  passos curts, ja que volem les coses ben fetes i per això ens esforçe, caminarem tots junts per a fer possible , per a molts el nostre somni, per altres la seva il·lusió, que es faci realitat.

Gràcies a TOTHOM qui directament o indirectament esta sent partícep d’aquest gran projecte i que feu possible que el vostre èxit sigui el de la Unió Esportiva Canyelles i recíprocament l’èxit de la Unió Esportiva Canyelles sigui el vostre.

Visca la Unió Esportiva Canyelles!!    

CARLES MARTÍNEZ PRESIDENT DE LA U E CANYELLES EN NOM DE TOTS ELS SOCIS ,JUGADORS, MEMBRES I AFICIONATS .

Deixa un comentari

Encara no hi ha cap comentari.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s