JORNADA I PRESENTACIÓ

 

 ESCOLA

 NO T’HO POTS PERDRE!!! Vine a animar al teu equip en aquesta estrena!!! Mai abans havien tingut un equip federat a Canyelles. 

Estrenem categories federades aquest cap de setmana:

 

DISSABTE 9: 11.00h

ALEVINS UE CANYELLES- PENYA JOVE

al camp de Canyelles

 

DIUMENGE 10: 10.00h

CUBELLES – INFANTILS UE CANYELLES

al camp de Cubelles

 

NO T’HO POTS PERDRE!!! Vine a animar al teu equip en aquesta estrena!!! Mai abans havien tingut un equip federat a Canyelles.

  

FUTBOL

LA UE DESPRÉS DEL PÉSSIM PARTIT DISPUTAT EN LA PRIMERA JORNADA I LA BRONCA DEL MISTER LA UE TE LA OPORTONITAT DE REDIRIGIR EL RUMB EN EL SEGON PARTIT DE LLIGA A CASA AQUEST DISSABTE A LES 18 AL CAMP MUNICIPAL DE CANYELLES DAVANT DEL AV TACÓ .

PRESENTACIÓ DEL CLUB

 El proper DIMARTS 12 D’OCTUBRE a les 11 hores farem la presentació del club.A la diada assistiran TOTS els jugadors de la UNIO ESPORTIVA: futbol gran, futbol sala i escola de futbol i seran presentats un a un a les 11.30h.

En acabar hi haurà un parlament del regidor d’Esports de l’Ajuntament, Sr. Joaquim Martínez, i del president de l’entitat, en Gerard Roset. També hi assistirà l’Alcalde de Canyelles, el Sr. Xavier Robert.Després convidarem a esmorzar als alumnes de l’escola de futbol i oferirem per als pares i mares un esmorzar a preu popular.L’acte serà cobert per Canal Blau.Els jugadors hauran de venir amb l’equipació del club. Es faran fotos de grup i individuals. És una diada festiva i alhora important, ja que per raons d’organització, encara no s’havia fet la presentació oficial del club.No hi podeu faltar!!! Si algú no pot assistir, si us plau que ho comuniqui al seu entrenador El proper DIMARTS 12 D’OCTUBRE a les 11 hores farem la presentació del club. A la diada assistiran TOTS els jugadors de la UNIO ESPORTIVA: futbol gran, futbol sala i escola de futbol i seran presentats un a un a les 11.30h.En acabar hi haurà un parlament del regidor d’Esports de l’Ajuntament, Sr. Joaquim Martínez, i del president de l’entitat, en Gerard Roset. També hi assistirà l’Alcalde de Canyelles, el Sr. Xavier Robert.Després convidarem a esmorzar als alumnes de l’escola de futbol i oferirem per als pares i mares un esmorzar a preu popular. L’acte serà cobert per Canal Blau.Els jugadors hauran de venir amb l’equipació del club. Es faran fotos de grup i individuals. És una diada festiva i alhora important, ja que per raons d’organització, encara no s’havia fet la presentació oficial del club.No hi podeu faltar!!! Si algú no pot assistir, si us plau que ho comuniqui al seu entrenador.

INFORMACIO JUGADORS NOUS NO FEDERATS

QUI NO HAGI DONAT LA DOCUMENTACIÓ NESSEÇÀRIA PER FORMALITZAR LA INSCRIPCIÓ QUE LA DATA DE LLIURAMENT MÀXIMA ES EL DIMARTS 19 OCTUBRE: CÒPIA DNI /ESPORTISTE .PARE O MARE/FOTO DNI/CÒPIA CAT SALUT. JUGADORS ANTICS FOTO DNI

NOUS PATROCINADORS

CONSTRUCCIONS SEPÚLVEDA

CAU DE LES MASCOTES

ALUMINIS GIRALD

 

 

Deixa un comentari

Encara no hi ha cap comentari.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s