CURSA PIC DE L’AGUILA 2011

 

III CURSA i I CAMINADA PIC DE L’ÀLIGA 2011

 

 

UNIÓ ESPORTIVA CANYELLES és una entitat esportiva sense ànim de lucre creada al maig de 2009 i que té com a principal objectiu aglutinar les diferents disciplines esportives que es desenvolupen a Canyelles.

Actualment comptem amb 123 famílies associades.

Des de la nostra creació, hem gestionat l’escola de futbol (amb 70 nens i nenes inscrits dividits en cinc equips que juguen en diferents competicions, dos d’ells Federats) i l’equip de Futbol UE Canyelles; al futbol sala, tenim dos equips, UE Canyelles i Xum, que juguen en diferents categories.

L’any passat vam col·laborar en l’organització de la Cursa Pic de l’Àliga amb l’Ajuntament de Canyelles. Enguany som nosaltres que organitzem aquest esdeveniment afegint-hi també la Caminada. Per a tal event tenim com a director tècnic a Paco Ruiz.

La previsió per a la cursa és d’uns 300 participant d’arreu de tota Catalunya, federats i aficionats. Tots els participants rebran una samarreta tècnica i trofeu per als guanyadors de cada categoria.

Busquem comerços i/o particulars per a patrocinar aquest event, sempre dins de les possibilitats de cadascun: qualsevol tipus de col·laboració serà benvinguda i agraïda.

El logo dels comerços i/o particulars s’estamparà a les 300 samarretes que lliurarem als corredors i, a més, podem incloure el logo de la seva empresa com un vincle al blog que hem creat expressament per a la cursa: www.picdelaliga2011.blospot.com Necessitaríem un model del vostre logo en format digital per penjar-ho al blog.

La nostra adreça mail és: uecanyelles@gmail.com i també ens podeu localitzar al següent número de telèfon: 686 79 24 35.

Us agraïm la vostra col·laboració.

Junta UE Canyelles

Deixa un comentari

Encara no hi ha cap comentari.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s